8.7.05

Fotografie z Linvillských Vodopádů a Jezera James

Zdravím všechny věrné čtenáře cestovatelského zápisníku. Vím, moc toho tady ke čtení v poslední době nepřibylo a ani dnešek bohužel nebude výjimkou. Jsem příliš zaneprázdněn prací, existenčními starostmi a zábavou, takže mi na psaní nějak nezbývá čas. Tento příspěvek vám píšu v půl jedné (pochopitelně v noci) a to se ještě musím zabalit na zítřejší výlet. Chystáme se totiž s J.R.em do městečka Corolla na Outer Banks, což jsou ty ostrovy, které tvoří vnější pobřeží Severní Karolíny.
Že sem vám posledně slíbil něco více o okolí, ve kterém žiju? Nebojte, dočkáte se, nicméně dnes vám nabídnu sérii fotografií z prostředí ve kterém vyrůstal J.R. Navštívili jsme totiž jeho rodiče ve městě Morganton a strávili tam prodloužený víkend.
V neděli jsme vyrazili do hor původně do jeskyň, ale tam byl takový nával lidí, že jsme to vzdali a šli se raději podívat na Linvillské vodopády.



Tam nás zastihl déšť a mlha, takže jsme to brzo zabalili a vrátili se zpátky do Morgantonu. Druhý den se udělalo trochu lepší počasí a tak jsme s J.R.ovými rodiči vyrazili na Jezero James, které si možná někteří z vás pamatujete z fotografií z mé první návštěvy USA. Moc se to tam nezměnilo a jak se můžete přesvědčit na fotkách, zábava tam zůstává stále stejná = jezdění na motorových člunech.



Protože už musím končit, přeji vám pěkné letní počasí, pohodovou náladu a zase se sem brzy mrkněte, protože hned po víkendu zde přibudou další fotos.

Čágoš bágoš.